Ekip

İbrahim Altay – Medya Derneği Genel Sekreteri

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu…

Meslek hayatına Rumeli Kültürü dergisinde editörlük ve yayın koordinatörlüğü yaparak başladı.

TRT’de yayımlanan çeşitli belgesel ve programlara danışman ve metin yazarı olarak destek verdi.

Kertenkele ve Koza başta olmak üzere çeşitli sanat ve edebiyat dergilerinde yazı ve şiirleri yayımlandı.

Freelancer olarak çalıştığı dönemde İstanbul’da Lale Zamanı başta olmak üzere çok sayıda reklam ve tanıtım filmine imza attı.

2008-2010 yılları arasında California’da bulundu; ‘Media Development’ kursuna katıldı; medya etiği konusunda araştırmalar yaptı.

Los Angeles’taki evsizlik sorunu hakkında yaptığı gözlemleri Evsiz adıyla kitaplaştırdı.

Türkiye’ye döndükten sonra Sabah gazetesinin hafta sonu eklerinde editör olarak çalıştı ve A Haber kanalı için İnsan Atlası ve Uzun Hikaye programlarını hazırlayıp sundu.

Halihazırda günlük Sabah ve İngilizce yayımlanan Daily Sabah gazetelerinin ombudsmanlığını yürütüyor. Ayda bir yayımlanan Sabah Kitap’ta kitap eleştirileri yazıyor.

İstanbul Medya Akademisi’nde gazetecilik dersleri veriyor.